Spitale Austria

Partenerii nostri din Austria pun accentul pe o calitate inalta a serviciilor medicale, precum si pe confortul pacientilor. Tratamentul individual, aplicat fiecarui pacient, este la fel de important ca si asistenta medicala profesionista. Pentru tratamentul medical, spitalele se bazeaza pe colaborarea cu specialisti din toate domeniile medicale (medici primari si profesori universitari), precum si pe tehnologii de ultima generatie. Prin intermediul partenerilor nostri va putem oferi un spectru larg de servicii medicale: un sistem de diagnosticare extrem de modern, tratament ambulatoriu, interventii chirurgicale complexe, terapie postoperatorie si reabilitare fizica.

Spitalul Privatklinik Döbling (Viena)
Spitalul Privatklinik Confraternität (Viena)
Spitalul Privatklinik Graz Ragnitz

Expertiza managementului orientat spre atentia acordata pacientilor, relatiile interumane bazate pe respect si standardul inalt de competenta tehnica garanteaza servicii medicale la cel mai inalt nivel. Departamentele specializate  si ambulatoriile multifunctionale ofera sisteme excelente de diagnosticare, precum si ingrijire pre- si postoperatorie. Partenerii nostri sunt recunoscuti pentru excelenta medicala si ingrijirea competenta, desfasurate intr-o atmosfera placuta. Impletind bogata traditie cu o abordare moderna a pacientului, spitalul ofera un concept complet de ingrijire: policlinica, centru medical, clinica de preventie si spital.

Calitatea medicala si asistenta medicala individuala se combina, astfel, cu o atmosfera confortabila, asemanatoare unui hotel.

Clinicile din Austria ofera toate conditiile necesare pentru un tratament de succes. Expertiza medicala si experienta medicilor si devotamentul personalului calificat ii ajuta pe pacienti sa depaseasca diversele probleme de sanatate intr-o atmosfera extrem de placuta si confortabila

Ca rezultat, sunt activi în fiecare domeniu major de specializare și de prim-plan, lideri medicali în domeniile:

 • Oncologie ( chirurgie, chimioterapie, radiochirurgie si radioterapie)
 • Pediatrie
 • Cardiologie
 • Medicina interna
 • Hemato-oncologie
 • Endocrinologie
 • Centru de fertilizare
 • Gastroenterologie
 • Neurologie/Psihiatrie
 • Obstetrica si ginecologie
 • Urologie
 • Chirurgie minim invaziva
 • Ortopedie
 • Reumatologie
 • Oncologie
 • Oftalomogie
 • Dermatologie
 • Chirurgie estetica si reconstructive
 • Angiologie
 • Centru de displazie
 • Stomatologie
 • Tulburari ale somnului
 • Ortopedie sportiva

Spitalul Privatklinik Döbling (Viena)

Prezenta de mult in elita serviciilor de sanatate din Austria, din Europa si din lume, Privatklinik Döbling este unul dintre cele mai cautate spitale din strainatate, ce ofera solutii pentru toate specialitatile medicale. Clinica se bazeaza pe specialisti cu inalte competente si pe standarde tehnice care garanteaza pacientilor cele mai eficiente metode de investigare, tratament si recuperare.

Privatklinik Döbling, recunoscuta drept o adresa preferata de mii de pacienti care aleg servicii medicale de top la spitale din strainatate, detine mai multe centre de specialitate, precum si un ambulatoriu cu variante optime de diagnosticare si ingrijire pre-operatorie si post-operatorie.

Munca specialistilor din aceasta clinica, avand ca prioritati respectul, confortul si recuperarea pacientului, are ca finalitate performante de exceptie in numeroase patologii. In randul spitalelor din strainatate, serviciile Privatklinik Döbling sunt apreciate la nivel mondial in domenii precum oncologia, medicina interna, chirurgia abdominala, chirurgia traumatologica, gastroenterologia si bolile refluxului, chiururgia ortopedica, obstetrica si ginecologia, fizioterapia.

Contacteaza-ne pentru a putea primi, GRATUIT, a doua opinie medicala despre problema ta de sanatate, de la reputatii specialisti ai Privatklinik Döbling din Viena! 

 Spitalul Privatklinik Confraternität (Viena)

Functional inca din anul 1729, Privatklinik Confraternität se numara printre cele mai importante spitale din Viena, din Austria si din Europa. Clinica este un reper al experientei medicale si al ingrijirii competente de care se bucura fiecare pacient ce opteaza pentru serviciile sale.

Privatklinik Confraternität, clinica a carei carte de vizita este printre cel mai impresionante in randul spitalelor din strainatate, ofera standarde complete de ingrijire, prin impletirea unei traditii unice cu abordarea moderna a tuturor cazurilor medicale.

Clinica dispune de o retea conceputa astfel incat toti pacientii, indiferent de natura problemelor medicale, sa beneficieze de toate serviciile esentiale sanatatii. Privatklinik Confraternität detine, astfel, o clinica de preventie, o policlinica dedicata consultatiilor pe numeroase specialitati, un centru medical si un spital in care se realizeaza interventii la cele mai inalte standarde de performanta.

Orice pacient interesat de rezolvarea problemelor sale medicale intr-o clinica aflata in elita spitalelor din strainatate se poate adresa Privatklinik Confraternität pentru servicii din domenii precum oncologia, cardiologia, medicina interna, neurologia (inclusiv cazurile de Parkinson), chirurgia toracia, chirurgia vaselor de sange, chirurgia abdominala, chirurgia maxilofaciala, pneumologia, urologia sau oftalmologia.

Contacteaza-ne pentru a putea primi, GRATUIT, a doua opinie medicala despre problema ta de sanatate, de la reputatii specialisti ai Privatklinik Confraternität din Viena!

Spitalul Privatklinik Graz Ragnitz

Aflat in unul dintre cele mai importante orase din Austria (Graz) si pe harta celor mai performante spitale din strainatate, Privatklinik Graz Ragnitz combina calitatea serviciilor si grija pentru fiecare caz medical cu atmosfera confortabila oferita pacientilor sai. Principiul dezvoltat de aceasta reputata clinica austriaca este acela ca pacientul, atunci cand opteaza pentru serviciile unui spital din strainatate, ia in calcul atat experienta si performantele medicale, cat si alte aspecte importante, precum ingrijirea de care doreste sa beneficieze, atentia din partea personalului, standardele de confort si recuperarea cat mai rapida. Toate aceste aspecte sunt prioritati constante la Privatklinik Graz Ragnitz - spital recunoscut in Austria, in Europa si in lume pentru grija si ambientul de care se bucura pacientul, de la intrarea in clinica si pana la ultimul moment al perioadei sale de recuperare.

Dincolo de confortul si atentia oferite tuturor pacientilor, Privatklinik Graz Ragnitz exceleaza in randul spitalelor din strainatate, printre altele, datorita tehnologiilor moderne si eficiente de investigare, Centrului Interdisciplinar de Cardiologie si Medicina Vasculara, laboratorului dedicat tulburarilor somnului si solutiilor pentru probleme de obstetrica.

Contacteaza-ne pentru a putea primi, GRATUIT, a doua opinie medicala despre problema ta de sanatate, de la reputatii specialisti ai Privatklinik Graz Ragnitz!